Wednesday 28 September 2016

September lookbook

Знам, че попринцип не правя подобни постове, но реших да опитам нещо ново. Винаги съм обичала модата, а фотографията ми е любимо занимание от около две години насам, затова събрах няколко приятелки и ги помолих да дойдат в любимите си есенни тоалети. След това ги снимах и ето какво се получи:)




Това е Кари, която обожава есента. Общо взето живее за меките пуловери и грамадните шалове. Точно в този ден валеше, което беше добре за фона, но не и за фотоапарата. Тъй или иначе, целта на поста е да ви донесе вдъхновение, така че се надявам да не ви разочаровам.






А това е Криси, чиито по-нормални снимки изчезнаха, затова получавате тези. Тя много обича скъсаните си дънки, тениски с надписи(на тази пише "I think I'm in love with you. Wait, I was just hungry.") и предпочита жилетките пред якетата.





Тук със Сиана хванахме по-топло време, като за разнообразие. Забелязах, че напоследък този нюанс на жълтот стана много модерен и ,честно казано, си умирам за пуловер в такъв цвят. Нейният тоалет е небрежен, но същевременно изглежда доста спретнат, което го прави идеален за есента.









А това съм аз, вечно носеща поли. Честно казано имах друг подготвен асортимент от дрехи, но онези снимки не са за показване в интернет. Често обичам да напъхвам блузите си вътре в полите и отгоре да наметна някоя жилетка или коженото си яке.




Не знам до колко и дали изобщо ви е допаднал този пост, но смятам да правя доста подобни, така че не се притеснявайте да изказвате идеи и критики.

No comments:

Post a Comment