Sunday 14 June 2015

Favourite Genre Book Tag

Кая ме беше тагнала преди милион години, та, съжалявам, че не го направих по-рано.

1.Кой е любимият ви жанр?- Фентъзи, но задължително трябва да е включена романтика в книгата.


това е толкова очарователно
2.Коя е любимата ви книга от този жанр?- Това е все едно да карат майка да избира едно от децата си. Ъъъъъъ....ъъъ...не знам коя ми е любима! Но ще кажа една от многото-"Хари Потър", защото е Хари Потър.

3.Коя книга ви е накарала да заобичате този жанр?- Отново "Хари Потър", но също така и "Пърси Джаксън и боговете на Олимп".

4.Назовете една книга от този жанр, която получава заслужено голямо внимание и една, която заслужава по – голямо внимание.- За заслужено ща кажа "Лунните хроники", а за по-голямо- "Полудив".

5.Кое е нещото, което най – много ви дразни в книгите от този жанр?- Това че в почти всяка поредица има любовен триъгълник.
ето затова обичам тъмблр

6.Назовете автори/поредици от този жанр, които са в списъка ви „трябва да прочета”?- Ами трябва да дочета "Огнената наследница" *shame on me*.

7.До кои светове бихте искали да пътувате и кои герои бихте искали да срещнете?- Ако кажа всички брои ли се?

8.Какво още искате да видите от този жанр?- Тук ще се съглася с Кая и ще кажа, че със сигурност искам да бъдат представени повече митични същества.

9.Препоръчайте три свои любими книги от този жанр.- "Адски устройства", "Саванти" иии "Пророчеството на гарвана", която току що завърших и в която съм влюбена.

Няма кого да тагна, затова, чао!

No comments:

Post a Comment