Tuesday 5 May 2015

The book combo tag

Така, видях че преди около милиард години Ана ме е тагнала, затова, след толкова време без публикации, се завръщам.

1.Кои двама автори бихте искали да обединят авторските си умения в една обща книга?- Ами може би Тахере Мафи и Лейни Тейлър, защото и двете имат невероятни умения за разказване на история и описване на всичко в нея по красив начин.

2.Коя е любимата ви съвместна работа между автори?- Е, тъй като почти не съм чела такива книги, ще кажа "Сняг вали". Не е възможно най-хубавата книга на този свят, но е лека и се чете бързо. А и допринася за коледно настроение.

3.Ако можехте да комбинирате две истории и да ги направите на една обща книга, кои щяха да бъдат те и какво щеше да стане заглавието им?- Ето това вече е сложен въпрос. Може би ако се обединят историите за Пърси Джаксън и за Сейди и Картър Кейн ще стане нещо десет пъти по-епично. Знам, че има истории с Анабет, Пърси, Картър и Сейди, но ако съберем всички герои от двете поредици ще се получи нещо наистина интересно според мен.

4.Кои двама герои от различни книги бихте събрали заедно?- За този въпрос мислих, мислих, ама накрая не знам какво измислих. Но помислете си колко епично ще бъде ако Селена(TOG) и Уил(TID) се съберат. 

5.Кои два свята от различни книги бихте искали да видите заедно в един епичен свят?- Този на Хари Потър, комбиниран със света от "Полулош" ще стане...МЕГА ХИПЕР ГИГА НЕВЕРОЯТНО. И опасно, но най-вече невероятно.

6.Коя поредица ще се радвате да видите събрана в една книга? - Не че искам, но смятам, че "Изборът" би станал една чудесна самостоятелна книга. Малко по-големичка, но една. Всичко можеше да приключи в първата част, но както добре ни е известно, Америка няма представа какво иска и това и попречи сериозно. She needs to sort out her prioritets. 

7. Кого тагвате?- Аз май съм единствената ненаправила тага досега, тъй че, ако има някой друг- да заповяда.


No comments:

Post a Comment