Friday 20 March 2015

Не казвай сбогом- movie review

Хей, хора!
Исках само набързо да споделя впечатленията си от филма Gone Girl.
Ако не знаете за какво става въпрос, разказва се за една женена двойка, която има меко казано объркан живот. Има доста интриги и неочаквани обрати и никога не би ти хрумнало как са се случили повечето от нещата. Това е нещо като психологически трилър(?) и не го препоръчвам за лица под 12 години.
Не съм чела книгата, но мога да кажа, че бях изумена(нито в добрия, нито в лошия смисъл). Цялата игра, която двамата играят и всичко, което прави Ейми е меко казано откачено. Как изобщо на някого ще му хрумне такова нещо?(Старая се да не спойлвам).
Първоначално си мислех, че Ник е луд. След това си казах, че всъщност тя е откачената. А то какво излезе? Ритни единия, удари другия. И двамата са чалнати.
Въпреки всичко човек няма как да не се впечатли от тяхната лудост и безцеремонност. Не очаквах нещата да се развият по този начин, ама въобще.
Като цяло мога да кажа, че останах шашната и давам 3 от 5 звезди на филма. Смятам, че героите бяха изиграни фантастично и който и да е режисирал филма- адмирации!
Както забелязвате, това е едно наистина кратичко ревю и сега смятам да си лягам, че утре освен училище имам и пробен по български(стискайте палци).
Чао!

No comments:

Post a Comment